Γάμος & Μαγεία

Εάν ψάχνετε κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο για την ημέρα του γάμου σας, τότε ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε στον μάγο Τρίσταν!

Τον βραβευμένο Έλληνα μάγο που έχουν εμπιστευτεί αμέτρητα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο! Πρίγκιπες, celebrities & καθημερινοί άνθρωποι  που αφεθήκανε στην ξεχωριστή μαγεία του Τρίσταν και ζήσανε μία πρωτόγνωρη εμπειρία ψυχαγωγίας!

Την εμπειρία που θα ζήσετε και εσείς!…

Ο μάγος Τρίσταν σας προσφέρει, ενδεικτικά, τρία προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε ή ακόμα και να συνδυάσετε, προσαρμόζοντάς τα, σύμφωνα με τις ανάγκες τις εκδήλωσής σας.

1) Μαγεία σε Απόσταση Αναπνοής / Close Up Magic

Ο μάγος Τρίσταν πλησιάζει τους καλεσμένους και τους παρουσιάζει απίστευτα μαγικά τεχνάσματα, σε απόσταση αναπνοής. Εμφανίσεις, εξαφανίσεις, διάβασμα σκέψης, αιωρήσεις και πολλά μαγικά θαύματα που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους! Μία δράση που μπορεί να συμβεί στην υποδοχή καλεσμένων, στο welcome drink, πριν ή μετά το γεύμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

2) Κεντρικό Πρόγραμμα Μαγείας / Stand Up Magic

Ένα μοναδικό Stand up magic show που θα απολαύσουνε ταυτόχρονα όλοι οι καλεσμένοι με πρωτότυπα & δεξιοτεχνικά μαγικά acts! Fire magic, διάβασμα σκέψης, αιωρήσεις και πολλές – πολλές εκπλήξεις, σε μία διαδραστική παράσταση που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

3) Μαγική Εμφάνιση Νύφης

Πως θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε μ’ έναν μαγικό τρόπο να εμφανιστείτε μπροστά στους καλεσμένους σας; Ο μάγος Τρίσταν σας φέρνει μία μοναδική υπηρεσία που θα λατρέψετε! Τη Μαγική Εμφάνιση της Νύφης! Φανταστείτε το: Καθώς σας περιμένουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρουσιάζεται σ’ ένα κεντρικό σημείο ένα μεγάλο κουτί. Μπαίνει μουσική, ενώ ταυτόχρονα κάνει είσοδο ο γαμπρός που φαίνεται ότι ψάχνει τη νύφη. Βλέπει το κουτί, το ψαχουλεύει και δείχνει στο κοινό ότι είναι τελείως άδειο και το κοινό όντως το βλέπει άδειο, χωρίς αμφιβολία. Τότε, ο γαμπρός φωνάζει τον μάγο Τρίσταν, ο οποίος του δείχνει μερικά μαγικά τρικ και στο τέλος, καθώς το act κορυφώνεται, εμφανίζουν μαζί τη νύφη μέσα απ’ το κουτί!

Ότι πιο πρωτότυπο έχετε δει για είσοδο νύφης!

Σύντομες πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα:

– Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες
– Δεν χρησιμοποιείται προσβλητική ή ακατάλληλη γλώσσα
– Ειδικά μαγικά τεχνάσματα για το νεόνυμφο ζευγάρι
– Οι θεατές συμμετέχουν στις παρουσιάσεις
– Ποικιλία διάθεσης (χιούμορ, μυστήριο, συναίσθημα, έκπληξη κ.α.)

Ο μάγος Τρίσταν φέρνει τη μαγεία στο γάμο σας!

Εσείς ζήστε την κάθε στιγμή…

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.