Φωτογραφίες - Gallery

Μάγος Τρίσταν

– Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Αρκομάνης (Τρίσταν), αποτελεί μία από τις πιο ιδιάζουσες και ταλαντούχες περιπτώσεις στον χώρο της τέχνης & του θεάματος.

– Η μοναδική ιδιότητά του ως μάγος, συνθέτης και μαέστρος, έκανε τον θρυλικό μάγο Michael Ammar να του χαρίσει το ψευδώνυμο «The Maestro Magician».

– Οι εκπληκτικές παραστάσεις του μάγου Τρίσταν, αποτελούν ένα πρωτόγνωρο θέαμα, όπου μαγεία, μουσική, λόγος και κίνηση εναρμονίζονται, συνθέτοντας ένα νέο – συναρπαστικό πεδίο έκφρασης και νοήματος.

– Έχει εμφανιστεί στα δημοφιλέστερα θέατρα, ξενοδοχεία, καζίνο, νυχτερινά κέντρα, καθώς και σε τηλεοπτικές – ραδιοφωνικές εκπομπές, χώρους εκδηλώσεων κλπ.

– Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς παγκοσμίου κύρους.

– Συμμετείχε στην εκπομπή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», όπου έφτασε μέχρι και τον τελικό, κερδίζοντας πρωτοφανείς εντυπώσεις από κριτικούς και θεατές!

– Το 2017 προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση, το ντοκιμαντέρ «Ταλέντο» του Αλέξανδρου Σκούρα, με θέμα τη ζωή και το έργο του Τρίσταν (Γ. Αρκομάνη).

– Κυκλοφορούν έξι μουσικά άλμπουμ του και ένα DVD.

– Έχει γράψει πρωτότυπη μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικά shows, θέατρο, διαφημίσεις, παραστατικά έργα κλπ.

– Με αμέτρητες διακρίσεις, τιμητικές και διθυραμβικές κριτικές, έχει βραβευτεί, τόσο σαν συνθέτης όσο και σαν μάγος, σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς.

– Μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας & πρωτότυπη μουσική, ταξιδεύει τους θεατές σ’ έναν καθηλωτικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναίσθημα!

Υπηρεσίες & Shows

Magic & Illusion Show

Η πιο μαγική παράσταση που έχετε δει! Ο πολυβραβευμένος Έλληνας μάγος Τρίσταν και η ομάδα του παρουσιάζουν το υπερθέαμα ...

Man Of Miracles

Ξεχάστε ότι ξέρατε για την ταχυδακτυλουργία! Ο μάγος Τρίσταν σ’ ένα εκρηκτικό σόλο, μεταμορφώνει ...

Υπηρεσίες & Shows

Services and shows

Close Up Magic

Η τέχνη της μαγείας, σε απόσταση αναπνοής! Ο κορυφαίος μάγος Τρίσταν πλησιάζει τον κόσμο και με μοναδικό ταμπεραμέντο ...

Παιδικά πάρτυ

Ο βραβευμένος μάγος Τρίσταν σας προσφέρει το πιο μαγικό show, για το παιδικό σας πάρτι!