Μάγος για Παιδικό Πάρτι;

Ψάχνετε Μάγο για Παιδικό Πάρτι; Θα σας προτείνουμε τον καλύτερο!

Ο μάγος Τρίσταν δεν είναι απλώς ένας ταχυδακτυλουργός που κάνει εντυπωσιακά κόλπα! Είναι ένας κορυφαίος ψυχαγωγός – καλλιτέχνης με διεθνή αναγνώριση, βραβεία και συνεργασίες με διάσημες εταιρείες και προσωπικότητες! Κυρίως, όμως, είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην τέχνη της μαγείας και μέσα απ’ αυτήν θέλει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, σε θεατές κάθε ηλικίας!… Ένα Magic Show που θα θυμούνται για πάντα!

Το πρόγραμμά του, στα παιδικά πάρτι, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από 4 ετών και άνω. Συνήθως, το παρακολουθούν ταυτόχρονα όλοι οι παρευρισκόμενοι και έτσι δημιουργούνται καταπληκτικές στιγμές που μοιράζονται μαζί, παιδιά και ενήλικες. Τα μαγικά που παρουσιάζει είναι υψηλού επιπέδου και πρωτότυπα, γύρω απ’ όλα τα είδη της ταχυδακτυλουργίας: Εμφανίσεις, εξαφανίσεις, φωτιές και πολλά ακόμα μαγικά τρικ, πλαισιωμένα με υπέροχες μουσικές, αναπάντεχα σενάρια και καλοδουλεμένα κείμενα, που μαγνητίζουν τους πάντες!

Η μαγική παράσταση του Τρίσταν είναι διαδραστική και οι θεατές παίζουν σημαντικό ρόλο! Συμμετέχουν ενεργά, γίνονται βοηθοί αλλά και μάγοι!

Το παιδί που έχει το πάρτι βρίσκεται στο επίκεντρο, με διακριτικό και ανεπιτήδευτο τρόπο. Προς το τέλος της παράστασης θα ζήσει μία ακόμα μεγάλη έκπληξη… Τη βράβευσή του! Θα πάρει το μαγικό μετάλλιο, το αναμνηστικό του δίπλωμα και ένα μαγικό δώρο: Το βιβλίο του Τρίσταν “Σχολή Μαγείας”, με ειδική αφιέρωση!

Αμέσως μετά το Magic Show ο μάγος Τρίσταν μπορεί να μείνει στην παρέα σας για το σβήσιμο των κεριών της τούρτας και να βγάλει φωτογραφίες μαζί σας!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.