Πρωτότυπες Ιδέες για τον Γάμο σας απ’ τον μάγο Τρίσταν!

Φωτογραφίες - Gallery

Εάν ψάχνετε κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο για την ημέρα του γάμου σας, τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τις μοναδικές προτάσεις του μάγου Τρίσταν! Του βραβευμένου Έλληνα μάγου που έχουν εμπιστευτεί αμέτρητα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο! Πρίγκιπες, διάσημοι & καθημερινοί άνθρωποι έχουν αφεθεί στην ξεχωριστή μαγεία του και έχουν ζήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία ψυχαγωγίας! Την εμπειρία που θα ζήσετε και εσείς!

Ο μάγος Τρίσταν σας προσφέρει ενδεικτικά τρία προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε ή ακόμα και να συνδυάσετε, προσαρμόζοντάς τα, σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσής.

1) Μαγεία σε Απόσταση Αναπνοής / Close Up Magic

Ο μάγος Τρίσταν πλησιάζει τους καλεσμένους και τους παρουσιάζει απίστευτα μαγικά τεχνάσματα, σε απόσταση αναπνοής. Εμφανίσεις, εξαφανίσεις, διάβασμα σκέψης, αιωρήσεις και πολλά μαγικά θαύματα που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους! Μία δράση που μπορεί να πραγματοποιηθεί στην υποδοχή των καλεσμένων, στο welcome drink, πριν ή μετά το γεύμα, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

2) Κεντρικό Πρόγραμμα Μαγείας / Stand Up Magic

Ένα μοναδικό Stand Up Magic Show, που θα απολαύσουνε ταυτόχρονα όλοι οι καλεσμένοι σας, με πρωτότυπα & δεξιοτεχνικά μαγικά acts! Fire magic, διάβασμα σκέψης, αιωρήσεις και πολλές – πολλές εκπλήξεις, σε μία διαδραστική παράσταση που δεν θα θέλετε να τελειώσει! Πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης θα είστε εσείς!

3) Μαγική Εμφάνιση Νύφης

Πως θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε, μ’ έναν μαγικό τρόπο, να εμφανιστείτε μπροστά στους καλεσμένους σας; Τώρα μπορείτε! Ο μάγος Τρίσταν σας παρουσιάζει μία μοναδική υπηρεσία γάμου που θα λατρέψετε! Τη Μαγική Εμφάνιση της Νύφης! Ακριβώς! Η πιο πρωτότυπη είσοδος ζευγαριού τώρα γίνεται πραγματικότητα!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.