Το Pierce Summer Camp 2024 ολοκληρώθηκε!

Το Pierce Summer Camp 2024, το πιο μαγικό summer camp, έφτασε στο τέλος του!

“Φέτος, με τον φίλο μου τον Ερμή, βάλαμε στόχο να πάμε το τμήμα της Μαγικής Τέχνης σε άλλο επίπεδο! Κάναμε το μάθημα ακόμα πιο διασκεδαστικό, πιο κεφάτο, αλλά και πιο ουσιαστικό. Τα παιδιά έμαθαν απλά και σύνθετα μαγικά τρικ, έμαθαν τρόπους εξάσκησης, τεχνικές παρουσίασης και κυρίως έμαθαν ότι η μαγεία δημιουργείται μέσα απ’ την αναζήτηση και την έκφραση!

Το αποτέλεσμα ήταν, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή, τα παιδιά να παρουσιάσουν, ένα διαδραστικό μαγικό δρώμενο – τόσο εντυπωσιακό, που έκανε μερικούς ανθρώπους να νομίζουν ότι ήταν “στημένο”! Φυσικά και δεν ήταν!… Επίσης, μετά τη γιορτή, ήρθαν αρκετοί μαθητές μας στο τραπέζι του Μαγικού Τμήματος και παρουσίασαν, με μεγάλη χαρά, μαγικά κόλπα στους καλεσμένους! Πόσο σας καμαρώσαμε!…

Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας και θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Deree και κυρίως τους Θεόδωρο Πρισκομάτη, Νίκο Τασάκο, Βάσια Ασκεπίδου, τους υπέροχους συναδέλφους καθηγητές και δασκάλους, τους counsellors και συγκεκριμένα τον Θεοτόκη και την Άνθεια που ήταν συνέχεια κοντά μας, τον Ρουμπιρόσα και την IBM (International Brotherhood of Magicians) και τον αγαπημένο φίλο και συνάδελφο Ερμή! Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους του Deree & Pierce για τη συνεργασία μας και τη διάθεσή τους!

Ραντεβού του χρόνου!”
Τρίσταν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.