Σχολή Μαγείας

Σχολή Μαγείας Tristan

Σχολή Μαγείας (+βίντεο εκμάθησης)

Συγγραφέας: Tristan
Διάσταση: 14×21
Σελίδες: 80
ISBN: 978-618-205-359-1
Έκδοση: 2022

Το Tristan Magic School είναι μία πρωτότυπη σχολή μαγείας που απευθύνεται σε αρχάριους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ταχυδακτυλουργούς, όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων.

Δημιουργήθηκε απ’ τον βραβευμένο μάγο Τρίσταν, με σκοπό τη διάδοση της τέχνης της ταχυδακτυλουργίας, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα και σεμινάρια που πραγματοποιούνται με σεβασμό και ποιότητα, από διακεκριμένους επαγγελματίες μάγους.

  • Σεμινάρια
  • Διαδικτυακά τμήματα
  • Ιδιαίτερα μαθήματα

 

Τι θα μάθω στη σχολή μαγείας;

Στο Tristan Magic School διδάσκεται η τέχνη της μαγείας σε όλο της το φάσμα. Ένα μαγικό τρικ πλαισιώνεται από κείμενο, ομιλία, κίνηση, μουσική, σκηνοθεσία κλπ., προσφέροντας στην παρουσίαση επαγγελματισμό και καλλιτεχνικό νόημα. Συνεπώς, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μαγικά τεχνάσματα, καθώς και στοιχεία παραστατικών τεχνών, προσαρμοσμένα σε διαβαθμίσεις επιπέδων.

Σε ποιους απευθύνεται η σχολή μαγείας;

Η σχολή μαγείας απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας. Είτε θέλετε να μάθετε μερικά μαγικά κόλπα για να διασκεδάζετε τους φίλους σας, είτε θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, είτε είστε ήδη επαγγελματίας και θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία σας, στο Tristan Magic School υπάρχουν τα κατάλληλα τμήματα και σεμινάρια για εσάς!

Ποιες ηλικίες είναι κατάλληλες για να παρακολουθήσουν μαθήματα ταχυδακτυλουργίας;

Για να γίνει αντιληπτή η έννοια του ταχυδακτυλουργικού τεχνάσματος ή της «μαγικής» τέχνης, πρέπει τα άτομα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα, να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τα 5 έτη. Ωστόσο, στα σεμινάρια και στα τμήματα που ανακοινώνονται, αναγράφεται τυχόν περιορισμός ηλικίας. Σε γενικές γραμμές, η τέχνη της μαγείας απευθύνεται σε ηλικίες από 5 έως 99+ ετών!

Η σχολή μαγείας είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά;

Στα παιδικά τμήματα της σχολής μαγείας διδάσκουν μόνο όσοι έχουν πολυετή πείρα με παιδιά! Εκτός απ’ τα μαγικά τρικ, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τεχνικές παραστατικών τεχνών (θεατρικότητα, σενάριο, ομιλία, κίνηση κλπ.) αναπτύσσοντας δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, συνεργασία και ομαδικό πνεύμα. Χρησιμοποιούν ασφαλή αντικείμενα και η διδασκαλία γίνεται με σεβασμό, υπευθυνότητα, ποιότητα και αγάπη.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.